CONSTANTE PRODUCTIE
In onze 18 teeltruimtes wordt het hele jaar rond gekweekt. Door in een snel wekenschema te roteren, is het mogelijk milieuvriendelijker te telen. Bovendien resulteert deze werkwijze niet alleen in een constante productie en een verser product, maar ook in zeer snelle levertijden.
GETRAIND PERSONEEL
Voor de pluk van onze champignons werken we voornamelijk met dames. Hun fijnere en zachtere vingers dragen bij tot de topkwaliteit van ons product. Bovendien wegen de pluksters de champignons meteen af zodat er nadien geen extra handelingen meer nodig zijn.
EIGEN VERPAKKINGSLIJNEN
Dankzij innovatieve verpakkingsmogelijkheden kunnen onze champignons volledig op maat verpakt worden volgens de wensen van de klant. Onze verpakkingsactiviteiten zijn bovendien COMEOS Food, Higher Level, gecertificeerd.
NIEUW!
Vanaf heden brengen we ready-made champignons op de markt. In een attractieve verpakking bieden we in plakjes gesneden champignons aan die klaar zijn voor gebruik. Dankzij unieke, op maat gemaakte machines, staan we ook hier garant voor de allerhoogste kwaliteit.